Partners

Bij EduViewz geloven we in het belang van samenwerking en het bundelen van krachten om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. Daarom werken wij graag samen met partners die ons kunnen helpen om onze visie te realiseren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

We zijn trots op de samenwerkingen met onze partners en kijken uit naar het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden in de toekomst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die ons kunnen helpen om onze klanten beter van dienst te zijn. Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, neem dan gerust contact met ons op.

Untis

Untis is een applicatie voor roosterplanning en management in het onderwijs. Het biedt een uitgebreid platform voor het plannen van lessen, het beheren van docenten en studenten, en het volgen van aanwezigheid en afwezigheid. EduViewz kan op een laagdrempelige wijze gekoppeld worden aan Untis om hierbij het proces te ondersteunen.

Meer info

SIMAC

Simac IDS is actief op het gebied van presentieregistratie en toegangscontrole. Zij verwerken dagelijks de aanwezigheidsdata van bijna 200.000 studenten van Nederlandse en Engelse onderwijsinstellingen, die zich aanmelden voor hun hoor- en werkcolleges, groepssessies, digitale sessies en deelnames aan ad hoc activiteiten. Met EduViewz wordt de grote hoeveelheid data inzichtelijk gemaakt zodat beter kan worden gestuurd op aan- en afwezigheden.

Meer info

TimeEdit

TimeEdit wordt wereldwijd gebruikt door tal van onderwijsinstellingen en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met de API’s van TimeEdit kan TimeEdit op simpele wijze geïntegreerd worden met EduViewz.

Meer info