Over EduViewz

EduViewz is ontwikkeld om onderwijsinstellingen inzicht te geven in de data die al aanwezig is binnen de onderwijsinstelling. Door deze data overzichtelijk, visueel en interactief weer te geven kan deze data op een laagdrempelige manier bekeken, geïnterpreteerd en geanalyseerd worden.

Data is het nieuwe goud

Dit inzicht is in feite niet nieuw, maar nog steeds is het niet overal gemeengoed. Bedenk echter dat gegevens, die door de eerdergenoemde systemen worden gegenereerd, veelal gewoon beschikbaar zijn voor de onderwijsinstelling. Deze gegevens moeten alleen nog ‘gedolven’, gekoppeld en geïnterpreteerd worden. Zowel in de wetenschap als in het werkveld is er brede consensus over de grote waarde die deze gegevens in potentie heeft.

Consultants

Onze consultants werken dagelijks voor onderwijsinstellingen en spreken de taal van het onderwijs. Wij begrijpen de context waarin onderwijsinstellingen moeten opereren en kunnen hierdoor goed meedenken over welke informatie voor uw onderwijsinstelling van belang is. We helpen mee te denken hoe het gebruik van data voor uw doelstellingen geoptimaliseerd kunnen worden. Wij analyseren, adviseren en bieden ondersteuning waar het nodig is.

EduViewz en Senz Interim

EduViewz is een onderdeel van Senz Interim. Door de jarenlange ervaring van onze consultants in onderwijslogistiek bij diverse onderwijsinstellingen weten zij welke onderwerpen actueel zijn in de wereld van het onderwijs. En dit is de kracht achter EduViewz. Het is ontwikkeld door professionals uit het onderwijs voor professionals in het onderwijs.